detta är weird, jävligt weird!

Inget ont om bögar. Men nåt inom mig säger att nåt är aningens skumt när en bög ska föda barn. Alltså...konstigt. Mysko.
En dude...som ska klämma ut en knodd..
Det får en att tänka efter lite...eller hur?
Iofs, det har inget med bögar att göra. Mer att det är en snubbe som är gravidos. EN SNUBBE!!

:

Helena

Word. Jag kräks.

Dallas

Nja, snubbe är ju en definitionsfråga eftersom det handlar om en kvinna som gjort könsbyte men sparat livmoder och dylikt.
Men weird är det ändå.

Carro

Näe det är inte en man som ska få barn. Det är en kvinna som har ätit hormoner och gjort några operationer. Personens "man" är också en kvinna som ätit hormoner och opererat sig. Så det är eg 2 kvinnor som ser ut som män...

Luka(s)

Tänk efter nu grabben.

Vad är det egentligen som äcklar dig så? Varför tycker du det är så jobbigt att en människa du aldrig kommer träffa väljer att leva sitt liv annorlunda än du?

Ni andra:
Om det som definierar en man är att han fötts med snopp och XY-kromosomer, tänker ni börja säga "hon" om alla killar födda med Kleinfelters syndrom eller micropenis?

rewdboy

Luka(s): jag har inte sagt att jag är äcklad. jag sa att det var weird...att se en gravid man. även om jag är fullt medveten om att mannen från början är en kvinna. ungefär lika weird som att se en flock bergsgetter simma fjärilssim 50 mil ute i atlanten.

Luka(s)

Du skrev att det var "skumt","konstigt" och "mysko" och avslutade med kapitäler och två utropstecken. Självklart uppfattas det som om du är negativt inställd.

rewdboy

Lukas: du tolkar in grejer för att du vill. Jag har läst din blogg och antar att du har taggarna utåt för att du är van. Men jag är inte negativt inställd till eller har något att anmärka på snubbens sexuella läggning etc.

Det jag säger är att det är weird att en kille föder barn. Är det inte mysko/mysko i din värld? visserligen är killen en biologisk tjej så det är ju egentligen inte helt onaturligt. Men ser man det som att det är en kille så är det weird.

Läs fler inlägg på min blogg så kanske du förstår hur tonen går. Jag skriver såhär. Men du kan inte tolka in saker som jag inte skrivit.