kräksjuka frisörer

Jag tänkte cutta barret idag så jag masade mig till det vanliga stället som jag brukar klippa mig hos här i gamla stan. Men när jag öppnar dörren till frisörsalongen så sitter där bara en lirare som jobbar som assistent på stället och läser lite tidningar. När jag frågar om det är möjligt att klippa sig förväntar jag mig att han säger "javisst, sätt dig ner så kommer det någon och hjälper dig snart". Det är ju helt tomt på kunder på stället så man antar ju att det inte borde vara några problem. Men han svarar "eeh, det går kräksjuka hos personalen och en av tjejerna har råkat ut för en bilolycka och ägaren är i Tyskland. Så vi har ingen personal som kan klippa dig tyvärr".

Whatthefuck!!?

Jag ser ju ut som en Monchichi och är desperat men får inte klippa mig!!
Yeye...får väl vänta till på torsdag kl 13.00 dårå..

:

Martin S.

Det var alltså därför du inte vågade visa din nuna på meetup igår ;)

Anna

Varför hade de öppet överhuvudtaget kan man ju undra!?

rewdboy

martin: japp, precis!

anna: de säljer kläder och annat där åxå. plus att de har solarium

Dallas

Klipp dig nån annanstans. Måste du gå till DIN frisör???