bra och dålig TV

ocn nu när jag ändå håller på å spyr galla.
i "america's got talent" som sändes på TV igår så sjöng en liten unge på typ 5 år "what a wonderful world" med pipig röst och helt i otakt.
förvisso va hon söt å så, men så jävla bra sjöng hon inte men alla klappar händerna som galna ändå. folk klappade ungefär lika mycket som om MJ precis lyckats ta sig tillbaka från Hades och knåpat ihop en ny låt i klass med Thriller och kört den live på ett fullsatt wembley!
varför??
bara för att hon är 5 barre och står på en scen så blir hon inte bra för det.
Det finns iofs ungar som är sjukt grymma, men denna unge var inte det.
hon var bara som en normal unge. sjöng varken sämre eller bättre.
kan dom inte bara säga det till henne (eller hennes pantade föräldrar)?
"jamen va fint, du va rätt gullig lilla unge, men alla andra ungar sjunger lika bra så varför ska vi ge dig en mille i dollars för?"

asså vad gör ungar i talangjakter på TV där vuxna medverkar?
de ska tävla med andra ungar, inte med vuxna. de sjunger för fasen inte bättre än vuxna och deras kroppsmotorik är ju som en stelopererad gethonas.
men de är ju förstås gulligare!
det är naturens sätt att se till att ungarna överlever. ungarna föds gulliga så att alla vuxna ska få moderskänslor till dom. annars skulle lejonen käka upp sina egna barn ju...och de går inte för sig tyvärr. då blir det inga nya lejon...samma sak med människor. eller...eh..ja..nu blev det lite konstigt här. asså..vi käkar ju inte upp våra ungar men ni hajjar! dom gulliga talanglösa ungarna vinner puckade talangjakter bara för att dom e gulliga eller så vinner en efterbliven dreglande unge med fejjan full med sylt, snor och välling första pris på "americas funnies home videos". fastän humorn var obefintligt och ingen garvad..bara för att dom e gullig!
DET ÄR FÖRFAN INGEN TALANG ATT VARA GULLIG!!!!

nu måste jag äta blodtryckssänkande medicin

eh...innan jag exploderar: faktiskt såg jag något riktigt bra på TV också. En ny serie på TV3 som heter Trauma och som verkar riktigt lovande. första avsnittet innehöll först 2 helikoptrar som krockar i luften och sen en tankbil som exploderade på en motorvägsbro efter en seriekrock orsakad av en mupp som SMSade snuskigheter medans han rattade sin beemer. undrar vad de hade för budget på det avsnittet? som en normal långfilm typ...

:

David V.

Kunde inte sagt det bättre själv

Anonym

Men trauma är en blek kopia på Tredje Skiftet, med Rabbit som är likt Boscorelli i både attityd och bilsmak. Men pilot avsnitten är ju alltid bra, vänta 10 säsonger så får vi se.. /Neos34 "Fan of Third Watch"