ge mig en traktor så jag kommer fram i snödrivorna

häll-veeete vad det snöade imorse.
inget fel i snö iofs, jag gillar snö när det är vinter.
men imorse så snöade det tamejfan horisontellt och det blåste storm.
bussen som jag tar till tunnelbanan som brukar gå var 6e minut fick jag vänta i en kvart på. sen när den väl kom så gick den ofantligt långsamt framåt, sladdandes i snömodden. inga vinterdäck där inte...

sen när jag åkt tuben de 3 stationerna från gullmarsplan till slussen fick jag pulsa genom drivor av snö. snöflingorna yrde omkring som fyllon i luften och hur jag än vände mig så blåste det rakt in i min fejja och in i min luva på jackan som jag dragit över skallen som ett försök att skydda mig från att förfrysa mig totalt under den 5 minuter långa promenande. eller..det brukar ta 5 minuter. idag tog det minst dubbelt så lång tid. snöflingorna bildade bo i mina ögonfransar och jag såg inte ett schmack pga av detta. måste sett riktigt kul ut...

kan nån låna mig en snowracer så jag kan dra och åka lite ikväll. vore skoj att utnyttja snön för nåt kul istället för att bara svära över den när man nu äntligen får snö

: