vill soooova

nu har jag kommit hem från NYC. liiite sliten måste jag erkänna. klockan är nu 15:15 och jag har varit vaken ca 25 timmar nu och måste hålla mig vaken till typ 22-23 ikväll åtminstone för att komma upp normalt imorrgon.

flygningen hem började lite märkligt. några ryssar brevid oss satt och krökade vilt. mackan påstår att de blev tillsagda 2 ggr. men det var inget jag märkte där jag satt med mina lurar med musik på högsta volym och blundade. när vi flugit ca en halvtimme så ropade kaptenen dessutom upp en förfrågan om läkarhjälp i högtalarna. nån bak i planet var tydligen rätt krasslig. vetefasen vad som hände med personen. hörde inte mer om den saken sen.

well..sitter i soffan hemma och väntar på att det ska ringa i telefonen och att mehdi fått tag i ett släp till hans jetski och så ska jag åka och hjälpa honom att bogsera den för upptagning vid båtupptagningsplatsen vid slussen. han verkar dock ha problem att få tag på bil med dragkrok så vi får se vad det blir av den här grejen

: