intressant iakttagelse från New York

en grej som jag inte fattade när jag var i NYC är varför toalettstolarna är så förbaskat låga!
allt i USA är ju stort. Husen är stora, storleken på kläderna är enorma och matportionern är bautastora. men toalettstolarna är låga som fan. när man sitter å brummar så sitter man i praktiken på golvet. och när man står och pissar så är fallhöjden så stor att det skvätter överallt och det stänker fan nästan upp i fejjan på en. inte helt okej enligt mig...varför är det såhär? har alla amerikaner drular som är så långa så att det inte skvätter för dom eller sitter alla amerkanska snubbar när de pinkar? nåt lurt är det iaf. dessutom så verkar många passa på att rensa sitt punghår när de pissar. mackan klagade på att han alltid hittade grova könshår när han varit å pinkat. jag kollade inte så noga om jag ska vara ärlig men det kan stämma för kasi nämnde att även hon hittade rätt grova sk "dino pubes" på damtoan. så även damerna verkar roa sig med att rensa sin buske när de besöker allmänna inrättningar. jag känner att ämnet nu blev lite märkligt så jag lägger ner den här bloggposten nu...no more of this (som vickan silvsted skulle ha sagt)

: