imorrn drar jag hem ifran NYC back to estocolmo

sista kvallen i NYC. idag har jag knallat over hela manhattan. krubbade brunch pa ett mexarhak med kasi. vi va lite slitna fran igar nar vi pimplade en del alko i meatpacking district. sen tjackade vi kort i tunnelbanan och brassade runt lite i tuben har i NYC. coolt som fan, kandes lite som att vara med i filmen warriors nar man aker E-train, Q-train och allt vad det heter och stationsnamn som bronx, coney island etc syns pa skarmarna och skyltarna.

hade tankt shoppa lite men de e fan svart. det jag ska tjcka till mig sjalv ar i helt fel storlekar. och sa skulle jag tjacka lite grejer till annas syrras kids. en billabongtisha i strl small. men small har i USA e ju fan som europeisk XL!! gick till macys och hittade ett par snygga pjuck i brunt lader. tyvarr fanns de inte i min size, slutsalda! men istallet hittade mackan ett par pjuck den javeln. han som inte ens skulle ha nagot!! wtf?? jaja..en troja fick jag iaf kopa. det ar det enda jag shoppat pa hela veckan. en brun langarmad troja...jag e fan kass pa shopping..

well..imorrn brassar vi med aeroplanet hem och jag far kela lite med frugan igen...
bajbaj!

: