århundradets roligaste bild

ja, jag vet att det är mycket vanskligt att redan nu utse århundradets roligaste bild fastän det återstår ca 91 år av detta århundrade. men jag är djärv idag och påstår helt ogenerat en bild som jag känner kommer att stå sig riktigt starkt på listan över århundradets roligast bilder när någon lallare år 2099 summerar alla bilderna som producerats av alla otaliga tecknare och fotografer under just dessa år.

en människa vid sina sinnens fulla bruk kan inte påstå att denna bild är allt annat än fruktansvärt rolig. ännu roligare blir det när man får veta att det är en sk "fantombild" producerad av polisväsendet i bolivia i försök att fånga en tvättäkta brottsling. jag höll på att svälja mitt eget adamsäpple av skratt när jag såg bilden och var således nära att avlida och rinna ifrån detta jordelivet pga denna simpla bild. det borde tamejtusan vara kriminellt att publicera sånt här föra läggdags! fan tänk på era läsare aftonbladet (där jag såg bilden).

bildjäveln ser ju förfan ut att vara ritad av en 2-åring med 3 fingrar! hur fan tänkte de när bilden publicerades?? en normalbegåvad människa kan ju för bövelen inte tro att man fångar någon genom att visa upp den här bilden?? ärligt!? men...tydligen så hittade de brottslingen och han åkte fast. nu är ju frågan hur i heeeela helvete han såg ut? hade han en såndär frilla? den enda personen i hela världen som hade liknande hår och så smal näsa var michael jackson och han är död!

så, fo shizzle mah bolivian pizzle, visa fotot på den ni tog fast! jag vill se hur han såg ut på riktigt. det finns inga människor med svinto som hår och en näsa som är 2 millimeter bred

full story:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6175101.ab

Video:

:

Anonym

Det var ju för i helvete vittnet som ritatde bilden, inte polisen.

Anonym

Jag förstår inte hur nyhetsuppläsaren i videoklippet kan hålla sig för skratt.

Cilla

Mohahaha,håller med om att det ser ut some en unge har ritat...