sweet sweet america

fan..usa är märkligt. jag trodde faktiskt att jag skulle bli hur imponerad som helst av NY och allt som var coolt och stort här. visst..det är coolt men jag hade större förväntningar än såhär.

jag har dock redan sjunkit ner i den amerikanska sörjiga stilen. har ätit chips och druckit läsk till lunch varje dag. det har dessutom slunkit ner ett par burgers. men till mitt försvar så ska sägas att chipsen serverades till lunchen här på konferensen.

man blir inte förvånad att amrisarna har såna kropshyddor som dom har. igår skådade jag den oformligaste varelse som nånsin gått på land. hon var helt fyrkantig. fast saggigt fyrkantig. röven var som en låda som nån dragit ut från byrån och som sen hängde neråt. benen var som små pinnar under all denna oformliga massa. men de e väl så man ser ut om man krubbar chirre till lunch varje dag...

vi va ute å krubbade middag på en riktigt cool thairesturang i soho igår. toaletterna va rätt läskiga eftersom de var helt inglasade nfrån vägg till tak och genomskinliga från insidan. och från utsidan så var ytan helt silvrig. det fanns en liten LCD-skärm inne på toan som visade reklam. den var faktiskt synlig utifrån så helt ogenomskinligt var det inte. så när man gick på muggen så såg man alla som satt där utanför och åt. maten var smarrig som fan och priserna var nästan fantastiskt låga. $10 för en pad thai och $15 för en halv grillad anka. det är ju nästan gratis! mat och dricka för 4 pers gick på inte ens tusen spänn!
vi diskuterade lite kroppsform och jenny kom med dagens citat

"det vore ju faktiskt rätt kul att vara vältränad och fit så man typ såg musklerna på benen. men det finns ju annat som e kul. som att äta ost"

: