stekarbåt utanför fönstrethmm...det är nån fattig ålarensare som parkat sin barco utanför fönstret här på skeppsbron.
man blir faktiskt lite smålack när folk bara tar sig friheter såhär och inkräktar på min surt förvärvade havsutsikt.
okej att båten är hyfsat stekig och jag är avis som en liten unge. men kan för bövelen inte han parka nån annanstans? eller åtminstone bjuda in mig?
det där runda med rött inslag som man ser ovanför kommandobryggan verkar vara nån slags soffgrupp i skinn som gjord för lapdance. jag skulle vilja sitta där med ett glas cristal i högsta hugg tillsammans med kaptenen och titta på..eh..utsikten. får jag inte det så tycker jag att den där töntbåten kan ta å sticka nånstans där pisset hinner frysa innan det nått markytan

1 :

Dallas

I slutet av juli stod den jäveln i Köpenhamn. Två feta Mercedez, med chaufförer, parkade på kajen utanför. Längst bak satt en fet gammal gubbe och drack drinkar och läste tidningen.