knapplås på mobilen is the shit

alla har vi väl varit med om att man blivit uppringd av en mer eller mindre löst bekant individ som glömt sätta på knapplåset på sin mobil.
man sitter där i sin vardagstristess och tycker allt suger. helt plötsligt ploingar det till i mobilen och man skiner upp. glad som en kamelhona som precis hittat en ny vattenpöl. så man skyndar sig att trycka på svaraknappen och utbrister glatt "tjeeeeenare bogdan!"
men....i andra änden hörs bara digitalt brus. kanske även dova fotsteg som möter grus och ett allmänt bakgrundssurr.
vad gör man då? jo oftast slår man mobilen jävligt hårt mot någon riktigt massiv yta i ens närmaste omgivning i tron att högtalaren på sin egen mobil e trasig och testar igen: "hallå? hallååååååå? meh svara då!!".
men nada...
okej okej...då går det långsamt upp för en att bogdan inte alls har ringt upp dig med flit. knapplåset var av. han råkade på nåt mysko sätt slå ditt nummer i fickan och nu får du lyssna på när han är ute och spatserar på stan.
igår kl 17:25 hände detta mig.
en viss jonas bergvall (aka Åke) ringde mig. jag svarade "tjeeeena fan!"
nada..det lustiga var dock att han hade ringt videosamtal till mig??!!
what the heck?
videosamtal?
så istället för bara brus så fick jag även skåda innehållet i hans ficka på nära håll.
det såg grått och fult ut. troligen så var det en flock fickludd som tryckte sig nära kameralinsen för att få vara med om sitt första videosamtal. dock så fick jag inget direkt nyttigt verbalt utbyte av detta så jag la på.

:

Anonym

Eftersom mitt namn börjar på A så ligger jag först i allas telefonböcker och får därför "ficksamtal" ca 2-3 gånger per vecka. En del är bara brus men ibland får man veta saker som man egentligen kanske inte skulle få höra. :)

Jag heter Åke

Knapplås är som säkerhetbälte, cykelhjälm och gummi - fegt.