inte stringjeans i år hellerförra året bloggade jag om de här sköna stringtrosejeansen som spåddes bli årets byxmode. tyvärr så slog de inte så hårt i sverige och man blev ju rätt fett besviken måste jag erkänna. hade sett fram emot att sitta nere på stureplan slickandes på en pinfärsk illgrön piggelin och få flukta på östermalmsbajor i stringjeans som var ute och rastade sina chihuahor (dvs bar omkring på dom i stora feta louis vuittonbags). flukta tills ögonen blödde..
hur gick det då? jo, tji fick jag. inge östermalmsskaggor (eller females i andra stadsdelar heller för den delen) anammade detta plagg.
jag tänkte då att det kanske var lite för tidigt för medelbritta att ta till sig detta lite extravaganta mode och att brudarna inte var mogna förra året. men att sommaren 2009 - då jävlar! men inte i år heller...WTF?

jag kan inte heller påstå att bullfittebrallan som det gjordes så jäkla mycket TVreklam för slog så hårt det heller. visserligen såg man nåt kvinns gåendes på stan med detta plagg men ingen som riktigt bar det som det var tänkt med det riktiga hänget. iofs är jag inte lessen för detta eftersom jag trodde att den stilen dog ut med MC hammer...

:

Helena

V.I.D.R.I.G.T.

LimaPer

Hade också stora förhoppningar på denna utomordentligt smarta byxa...