usain bolt är lika verklig som super mario


hmm
den där snubben usain bolt. han finns inte på riktigt va?
jag skulle kunna sätta en eller annan riksdaler på att han bara är en datoranimerad gubbe från nåt sjukt spel.

man kutar fan inte så fort som han gör!
först, i finalen på 100 meter så står alltså han och 7 andra av världens absolut bästa snubbar i den gren som går ut på att förflytta sin egen kropp 100 meter på kortast tid på startlinjen och väntar på att starterfarbrorn ska skjuta startskottet med sin puffra. de befinner sig på exakt samma avstånd från mållinjen och har lika långt att kuta. men 9.58 sekunder senare så är alltså dessa andra shunnar utklassade och befinner sig ca 170 meter efter honom. fast de faktiskt sprang åt samma håll...

man sätter fan inte världsrekord som han gör?
och nu, i finalen på 200 meter så står samma usain bolt på startlinjen, fast nu med några andra lallare. dessa lallare ska alltså vara bäst i världen på den sport som går ut på att förlytta sin lekamen tvåhundra (200) meter. cream of the crop. créme de la créme. tvåhundra meter, inte så värst långt kan tyckas. risken för att bli varvad torde ju inte vara överhängande om man nu inte är helt rörelsehandikappad eller så imbecill att man helt sonika kutar utav bara helvette åt andra hållet, eller hur? ändå så är det nästan det som händer när usain bolt matar på med sina bruna jävla ben och lubbar järnet för att komma först till mållinjen. för först..det kommer han! jag lovar! han kommer så inihelvete först in i mål att de andra ser ut att stå still eller blir varvade! de ser ju helt jävla imbecilla ut och man kan nästan tro att de kutade åt fel håll.

detta är helt overkligt och därför så tror jag att usain bolt inte finns på riktigt. men seeing is believing som man säger, och om nån av er nånsin sett han live och på nära håll så säg till så kanske jag omvärderar denna åsikt.
det är lite som wag the dog. ingen vet om det är krig. nyheterna på TV visar krig. men ingen har sett kriget. kriget kan vara fejk alltihop. usain är fejk. jag säger inte att han e dopad. jag säger bara att han inte finns. super mario finns inte. bolt finns inte.
slut.

: