dr rewdboy svarar

min kär vän Mean Olz skrev till mig med ett problem som han har:

Mean Olz [11:14:17]:
Gick bakom en brutta med astight ass imorse på väg till jobbet, var tvungen att titta på den, måste ju berätta för min tjej nu att jag gjorde det och känner mig orolig för hennes reaktion, kära Rewdboy är det rätt av mig att berätta eller inte?

Kära Olz!
Min bestämda uppfattning är ju att du faktiskt inte ska berätta detta. Se på det i ett längre perspektiv och du förstår vad jag menar. Du inser säkert att det finns en fruktansvärt många tajta äss där ute som går omkring. Du kommer möta ett flertal av dom och om du då ska berätta för din skagga varje gång du skådat en tajt bajlåda så kommer det tära på er relation. Inte för att hon inte gillar att du fluktar på tajta rövar utan för att hon kommer bli irriterad över att du måste berätta det vareviga jävla gång. så håll klaffen och fortsätt flukta bara

: