Någon med erfarenheter av Svan?

jag har sagt det förr och jag säger det igen: VAD I HÄCKLEFJÄLL ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK??
forumet på familjeliv.se så är det en skagga som startat en forumtråd och skriver såhär:

Svanar är dom mest fantastiska djur man kan tänka sig. Dom har en personlighet och är mycket intelligenta. Om man är nära en svan känner man vilken otrolig pondus och intelligens dom har. Är det någon som har erfarenheter av svan att berätta om?

bear in mind att det här nu alltså skrivs på forumet på familjeliv.se. jag trodde att det var ett forum där man diskuterade barn, familj eller typ mänskliga relationer. det blir aningen bisarrt när tanten ställer en fråga om nån annan har bondat med svanar på ett familjeforum, eller hur? fanns det inget bättre forum att ta upp detta på? tex kolmårdens freakforum eller nåt annat mög

jag satt och skummade igenom forumtråden och skrattade så mycket att livsgnistan inom mig nästan släcktes! helt otroligt vad folk kan få för sig att diskutera.
en person svarade såhär:

Men, ärligt talat, hur intelligenta kan de vara? De har pyttesmå huvuden...

fick ett hysteriskt skrattanfall...
jösses, men nu måste jag gå ut och bli kompis med en svan känner jag. så att jag får erfarenhet och sen kan hoppa in i debatten på forumet. kan bli riktigt spännande det här

: