helkväll i tvättstugan

sisådärja..då är man hemma och tvättar. de e ju roligt som fan. egentligen skulle jag varit på geekmeet och druckit bira å käkat pizza och lärt mig en del nya datagrejer och tuffa internetprylar och annat. men icke sa nicke..jag e hemma å tvättar. de e mycket roligare

:

Anonym

Låter som en riktigt rolig kväll!En av mina bästa investeringar är en egen tvättmaskin =)

rewdboy

well...de får inte plats en tvättmaskin i vår lägenhet...hade isåfall fått välja bort diskmaskinen. men jag har 100 ggr hellre en diskmaskin än tvättmaskin i lägenheten

Anonym

Jasså, man är förpassad till tvättstugetjänst av regeringen. Rewdboy säger hej till rosa och farväl till fläckar, ha ha. Jag ser att ni har fallit för reklamen.

Digidiva

Det finns ingenting som är så festligt som att ha tvättstuga. Bara att få vara bland de fina maskinerna är ju toppen, lång tid tar det och vi ska ju bara inte tala om den roliga centrifugen! Finns ju inget som knäcker känslan när man plötsligt upptäcker en röd socka bland allt det vita. Vi pratar seriös fest! ;-)

Digidiva

Det finns ingenting som är så festligt som att ha tvättstuga. Bara att få vara bland de fina maskinerna är ju toppen, lång tid tar det och vi ska ju bara inte tala om den roliga centrifugen! Finns ju inget som knäcker känslan när man plötsligt upptäcker en röd socka bland allt det vita. Vi pratar seriös fest! ;-)

Anonym

Svagt att du viker ner dig, skall inte frugan sköta tvätten...

rewdboy

ja, tyvärr så viker jag ju ner mig. hon tränar ju box fler ggr i veckan på gymmet så jag får pisk liksom hemma.