min (kanske) nya polare på facebook

jag får titt som tätt jävligt skumma friend requests på facebook. ja..friend request. jag kör engelska på facebook. jag klarar inte av att "poke" kallas "puffa" på svenska. översättningen är sjukt mögig.

well..de va inte de jag skulle surra om. det handlar ju om alla skumma friend request (vänförfrågan tror jag de översätts till på svenska va?) som jag får. idag så poppade det upp en lirare som heter Youssef Ch.
Youssef är male, född 1983, single och diggar women. looking for dating och a relationship.
han har gått på college i Ecole Marocaine des Sciences de l'Ingénieur och beskriver sitt nuvarande jobb som "good job".
eh..alltså, han diggar women...så, varför jagar han mig? jag e en snubbe. har en dingelidong och inte en furry beaver. inga mjuka tetas gordas.
jag känner inte tomten!
vem är den här lallaren? varför stalkar han mig? jag känner ingen youssef. jag känner (eller har känt) en del skumma lirare men ingen youssef. ett par josef och en nån mehmet. men ingen youssef.

ska jag acceptera hans friend request?

:

Digidiva

Klart du ska säga ja! Vem vet, youssef kanske är en stenrik oljeshejk och vill ha en hyvens kompis som han kan bjuda till sitt palats i dubai för att dricka kanel-öl och bli fläktad av hans harem. Ditt liv kanske förändras helt bara av detta enda lilla klick! Frågan är: Vågar du verkligen säga nej....?

Markus

Självklart ska du tacka ja!

Anonym

Ett klockrent NEJ.

yoakeem

Säg ja! Säg ALLTID ja!

Digidiva

Vänta nu...varför är du inte min kompis längre din madagaskmask?

rewdboy

vaddå inte din kompis?

Digidiva

Du följer inte mina bloggar längre! Vad menas??

rewdboy

eh? jag har int gjort nåt. jag följer visst din digidivablogg. den där kungsholmsbloggen e jag dock inte så inne på..