facelift på lunchen

yep. va hos frisörn i måndags. hade fått så många kommentarer typ "fifaan asså va lånhåri du e len" så jag tröttnade tillslut å gick iväg och klippte mig.

jag hade faktiskt tänkt klippa mig redan för typ 2 veckor sen men jag e så jävla lat så jag pallrar mig inte iväg till frisörn förräns det verkligen måste måste klippas på riktigt liksom. när babyfjunet i nacken liksom krullar sig så man ser ut som knugen bakifrån och resten av skallen ser ut som om nån skalperat bobby ewing och satt hans skalp på min skalle. då jävlar, då drar jag till frisörn.

well..knallade in på mitt nya stamställe här i gamla stan. eller...stamställe å stamställe. har varit där 3 ggr nu. men det är nära och man kan smita in på lunchen. samma snubbe som sist klippte mig. en lirare som heter fahdi och tydligen kommer från irak enligt egen utsago. han ser dock inte de minsta irakisk ut. snubben e blond å ljus å surrar dessutom bara engelska. wel..han surrar säkert persiska åxå men det gör inte jag så vi surrar engelska.

"so, how do you want your hair? same cut as last time?"
"yeh...exactly, same as ususal"


vad fan kan man göra med mitt hår. det ska ju fan bara bli kort liksom. cutta på!
den här gången så jiddrar han inte så mycket som sist. han hajjar tydligen att jag inte är typen som sitter å gafflar en massa smörja om vädret å annat mög medans jag klipper mig. alltså, det är inte tråkigt att klippa sig. tvärrtom riktigt najs att få bli ompysslad. men just därför så orkar jag inte snacka en massa. klipp mig å gör det bra bara liksom!

först klippar han mig i nacken å sidorna med maskin. sen så frågar han om jag vill tvätta håret. ok säger jag å så knallar vi iväg å tvättar. inte för att jag behöver det direkt men det e lite najs sådär. sen klipper han fingerkort med sax uppe på skallen. sen när han ska trimma pollisarna så undrar han hur kort. jag säger att fixa till dom så de blir bra längd och jämnt å fint bara. dock så har jag inte rakat skägget på ett par dar så det blir ju lite skumt när han trimmar polisongerna. så då frågar han:

"do you want to get shaved? I can shave you with blade old fashioned style"

fan va coolt? jag säger OK åså drar han fram en rakkniv å så får jag en gammal hederlig rakning med rakkniv. värsta spa-behandligen på lunchen. hårklippning, hårtvättning och sen oldschoolrakning!

yeh...så efter 45 minuter så kommer jag ut nyklippt å nyrakad len som en babyröv i fejjan! sweet

kanske ska ta samma behandling nästa gång. dvs nästa gång jag ser ut som bobby ewing i håret. erfarenheten säger att det tar nog ca 6 veckor.

:

Anonym

dom jiddrar väl arabiska i Irak..

rewdboy

amenvadfaaan va du ska va petig då!

jaja..okej. de jiddrar arabiska i irak å persiska i iran. men irak, iran hit å dit..snubben va iaf blatte. fast han såg inte ut som en.

Swedeheart

Eller så kan du ha Bobby Ewing stilen ett tag?