emma har flytande kväve i blodomloppet

på mitt förra jobb så hade vi en gång en ekonomiansvarig som var rätt frusen av sig. hon satt i samma rum som kräjzee och yoakeem som var tvärtom. de var inte alls frusna av sig utan mer så att de hade klimakteriesvallningar. så kräjzee och yoakeem hade två fläktar i rummet på fullt kräm som blåste, i deras tycke, svalkande vindar som kylde ner dom. problemet var då att ekonomitanten frös ännu mer. hon satt därför med fleecetröja varje dag på jobbet fast det var 28 grader celsius ute och typ ännu varmare inne.

en tjej på mitt jobb (vi kan kalla henne Emma) är en rätt frusen människa. hon liknar i mångt och mycket den där ekonomitanten på mitt förra jobb. idag så berättde emma att hon sover i pyjamas. redan här så började jag garva. jag trodde att pyjamas var nåt som ungar upp till 4 år hade. samt folk på TV. alla brudar i tex sitcoms har på sig pyjamas. men jag var övertygad om att ingen hade pyamas i verkligheten. detta var dock bara början på det roliga. emma tillade att hon även sover i strumpor!! strumpor? och...det tar fan inte slut här. hon sover även i linne. och..ja..du gissade rätt. det tar inte ens slut vid pyjamas, linne och strumpor. ibland så tar hon även på sig en fleecetröja. sen kryper hon ner under täcket med extra filt.

så...pyjamas, linne, strumpor och fleecetröja sen täcke och extra filt.
tydligen så var har emma under sin period då hon var boende i örebro även slaggat med allt ovanstående plus vantar och mössa. hon säger att det dock endast var 16 grader i rummet. vad man ska komma ihåg att 16 grader på natten faktiskt inte är helt ovanligt. ok...det är ingen normal temperatur men vad jag vet så behöver inte hyresvärdar brassa på med värmen så att tempen är över 16 grader nattetid. jag har dock ändå inte hört talas om nån som ändå sovit i linne, pyjamas, strumpor, fleecetröja, mössa, vantar och sen dubbla täcken nån gång förut.


p.s.
emma kan vara ett fingerat namn

:

yoakeem

Shit!!! Så påpälsad så att hon ensam behöver en säng som är 1,80 meter bred för att få plats. Och en rejäl takhöjd krävs också.

Unknown

En lösning? http://www.geardiary.com/2008/12/22/the-gift-you-should-have-gotten-him-usb-heated-slippers/

Unknown

http://www.geardiary.com/2008/12/22/the-gift-you-should-have-gotten-him-usb-heated-slippers/

Blogger översätter inte till länkar automagiskt....