fan, jag lever inte som jag lär!

kuken!
anfäkta och anamma! jag är en dålig människa. jag lever inte efter mina egna regler. jag har ju sagt att man inte ska tala med okända människor. det är sånt som tillåmed småbarn får lära sig. prata inte med okända farbrorer och ta definitivt inte emot godis från dom. speciellt inte om de går omkring i lång rock. och absolut inte om de inte har nåt på sig under rocken!

igår efter jobbet så mötte jag upp min tjej efter jobbet. hon hade varit ute å shoppat skor som vanligt (3 par pjuck) och ville att vi skulle ta nåt att äta. de va ju nice, speciellt som vi inte kan laga mat hemma å bara käkar typ sallad och nudlar kokta i micron. efter att vi käkat så skulle vi åka hem med pendeln från t-centralen. på väg ner till perrongen så åker två gretor i 70-årsåldern upp för rulltrappan. precis när de kliver av rulltrappan så hör jag ett *bloingklonk* och ser en GB-glasslåda som ser ut att falla från ena tantens dramaten. och..kära vänner, det är nu jag begår mitt fatala misstag! jag hostar lite hövligt å dirigerar iväg en vänlig fråga till närmaste tant:
"eh..ursäkta, var det nån av er som tappade den där?" och pekar på GB-lådan.
tanten vänder sig om å säger
"tihihi..nämen!? nääe...". sen vänder hon sig om och frågar sin tantpolare om det möjligtvis var hon som tappat den.
tantpolaren tar upp lådan och börjar gå iväg med den men säger att det inte är hennes heller. sen kommer hon på att "vad fan ska jag med den här till?" å lägger ner den igen.

ja..fattar ni situationen?
jag, stor svart muskig snubbe som ser skitfarlig ut å två värnlösa tanter i sina sämre dagar. jag direktkonfronterar dom verbalt. utan att tveka så svarar de värnlösa tanterna. jag kunde i det här fallet varit en kriminell med ambitioner att klättra i gangstavärlden å typ spöat skiten ur dom. men det var jag inte. och tanten tog chansen att svara utan tanke på sin framtida hälsa. det här förbryllar mig enormt och jag vet inte hur jag i framtiden ska utforma min vardag utifrån denna erfarenhet. ska jag omvärdera mitt sätt att interagera med omvärlden? vi får se...det här var iallafall en nyttig erfarenhet. tanterna berikade mig. fantastiskt.

1 :

Markus

De visste nog inte att din musiksmak är kriminell...