det verkar roligt utomlands

min polare garfield är på rhodos nu. han stack i helgen ner till solen i grekland. fick ett MMS idag där han sa att de var fint väder och sol och han drack goa drinkar i solen. kul. för honom. jag e inte alls avis.
och för en vecka sen så stack två andra polare, peter påkörd och david "cabroñeta" valderrama ner till thailand. dom verkar åxå ha rätt trevligt i 30 graders sol, värme och klarblått vatten nere på phi phi och phuket. kul för dom. faktiskt verkar det jättekul.

här i sverige så är vädret så sugigt de kan bli. det regnar och färgskalan utomhus varierar mellan grått och svart i olika nyanser..väldigt intressant färgskala. man blir riktigt pigg och sugen på allt som livet har att erbjuda en pigg lirare som mig. man blir lite sugen på att inmundiga något narkotikum som liksom ändrar färgskalan litegrann. ryktet går att LSD eller ecstasy funkar fint för detta ändamål. man kanske ska gå ner till sin lokala narkotikumhandlare och fråga om han har ett frimärke med en mitsubishilogga att sälja

: