hamburgarchocken! E-type rasar..

E-type rasar enligt aftonbladet. han förlöjligas av Max som använder hans kassa låt i sin reklam.
jag hoppas verkligen inte att det här är på riktigt. E-type får fan inte vara lack!
Enligt aftonbladet (ja, alltså jag kan inte för mitt liv tro att E-type verkligen har sagt såhär själv) så säger E-type att folk tycker att han nu har sålt sig, en sk sellout?? att han sålt sig som dogge.
VAD FAN? vaddå sellout?? vi snackar om en ful gammal hårdrockare som lever på att göra europas sämsta eurotechno? smaka på den? en tuff hård hårdrockare som gör eurotechno..! eurotechno är typ definitionen av sellout. E-type: du va sellout för 100 år sen!! jag bjuder hellre dogge på middag än dig, din fjant!!

en hårdrockare?? som gör eurotechno??
alltså..E-type, korta ner steglängden och kom in i bollbanan. Sen kan du klippa dig och skaffa dig ett hårt hårdrocksjobb...eller..nja..iofs, klippa dig inte kanske du inte ska göra om du ska hårdrocksjobba. men bestäm dig. du känns lite personlighetskluven farbror.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article3284474.ab

:

Digidiva

E-typen kan nog säga vad han vill och ändå alltid ha ett fan kvar: Min syrra som vill gifta sig med honom.


PSST!E-type? Läser du den här bloggen? Kontakta mig så bokar jag bord för 2 på Hard Rock där du och syrran kan äta middag!

Anonym

Men…E-Type hade ju inga problem med att sätta sin dansare Dee att mima till Nana Hedins röst, varför har han nu problem med en gorilla?

Swedeheart

ja han ar en tont men hans musik ar bra att lyssna till på gymet!