Roliga namn i OS del 4

min serie roliga namn i OS fortsätter. allas vår kära känguruimimatör stefan holm åkte ju ut ur OS och höjdhoppet. hans korta ben fick tyvär inte hans kropp att flyga tillräckligt högt över ribban så han rev ur sig på den rätt omanliga höjden 232 cm. lite synd. som svennebannan så hade man ju faktiskt hoppats (HAHAHAHAHAHAHA HOHOHOhoho) på medalj i den grenen.

jag torkade dock tårarna fort som fasen efter holms snöpliga sorti. för vi som såg höjdhoppet fick ju faktiskt ändå se stor komik i form av en tysk med det vansinnigt roliga namnet Raul-Roland Spank. jag småler fortfarande varje gång jag framkallar bilden av tysken inför hoppet inuti min skalle. humor.

jag brukar ju bara ta upp ett namn, men idag, som en bonus så tar jag även upp en kändis. tydligen så deltar även en lallare vid namn brad pitt i dessa olymiska spel. rättare sagt i grenen boxning. huruvida brudarna tycker att denna brad pitt är lika fager som hans mer kända namne i hollywood överlåter jag till brudarna att berätta. jag ger er dock en bild på dessa två snubbar så ni kan jämföra. varsågoda!

:

yoakeem

Oj! Här känns det som att Päivi kommer att kommentera...

Digidiva

Det finns bara EN Brad Pitt och så fort han skiljer sig från den där angelina-slampan så har jag honom på första plats på mitt frikort!