den snälla pensionären

idag hände nåt fantastiskt. jag satt på tunnelbanan till jobbet. på vägen ner i tuben så hade jag blivit påprackad en sån där sugig gratistidning. stockholm city heter skräpet och är röd och ful. det är iofs OK eftersom jag bara åker 3 stationer och man ska försöka hinna läsa ut tidningen innan man stiger av.

well...jag sitter där å glanar igenom blaskan lite förstrött när jag plötsligt känner ett benigt finger poka mig på axeln. döm då om min förvåning när en gammal söt Greta ler sitt allra finaste leende med sina skrynkliga chockröda läppar (tror det var nån YSL hon köpt på Åhlens sminkavdelning) och langar över Expressens sportbilaga till mig.

Greta: Hejsan! Den här vill du väl läsa va?
jag: eh..va? jo..visst..tack!

jag fick blackout...hon gav mig alltså sportbilagan helt gratis? till mig? en svart snubbe! hon vågade prata med en svart snubbe på tuben? vadfan? läser hon inte tidningen? vi våldtar å mördar såna som henne och sen snor vi hennes bankomatkort! det står så i expressen och aftonbladet om hon hade läst ordentligt!

men hon gick inte på den bluffen och hon såg på mig att jag gillade att läsa om sport. och hon antog helt korrekt och jag blev glad. tanten va snäll mot mig i tunnelbanan! fantastiskt! undergången kanske inte är helt nära ändå...

:

yoakeem

Greta ville nog bara leva lite våghalsigt på äldre dar. Sen att du inte fattade att hon råflirtade med dig, det är ju en annan sak.

rewdboy

faktum är att jag en gång råkade ut för en så grov råflörd så det inte är sant i tunnelbanan en gång. men jag fattade inte det förräns jag gått av. och då var jag singel! men de va väl dörför jag va singel. jag va så dum i huvvet som inte fattade nåt

detta ska jag blogga om en vacker dag..

rewdboy

fan av jag stavar keff

rewdboy

just de..inte ens när jag ska kommentera att jag stavar keff så stavar jag rätt.

yoakeem

Men den gången var det inte en gammal Greta va?

rewdboy

nej..då var det en snygg puma

Anonym

Ja, jag tror som yoakeem, Greta var ute efter lite lammkött. ;)

Digidiva

Och där mitt i t-banan satt en välgrillad årsta-madagask. Klart Greta drog fram det tunga artilleriet; sportbilagan:-D

Anonym

Greta har varit med förr, hon visste precis vad som lockar de unga sportiga pojkarna i tuben.

poobla

"de unga sportiga pojkarna i tuben" Damn, Data-Pata you need to get laid moaaaaahahahahaha :)