mode och fotbolls-EM

såg ni matchen mellan turkiet och tjeckien igår?
det kan vara en av de bästa matcher jag sett nånsin. så sjukt spännande. det är precis som att den var spelade efter ett manus av nån sliskig hollywoodförfattare. det var "bend it like beckham" fast på riktigt och utan snygga tjejer. det var håriga snubbar som skruvade bollarna istället för fagra flickor.
alltså, jag menar, nihats mål igår när han skruvade in den i bortre klykets första maska via ribban var ju galet snyggt. kiera knightley är inte lika grym på att skruva kulan men hon ser ju aningens bättre ut än nihat (jag menar mannen såg helt galen ut igår) och gissa därför vem som fick huvudrollen i "bend it like beckham"...inte nihat iallafall.

apropå det, vissa av snubbarna i EM-lagen ser väl rätt bra ut, om man ska vara ärlig.
tjejer, har ni sett turkarnas keeper volkan?
maskulinare hakparti får man nog leta efter. han knäcker säkert extra som modell i turkiska varianten av elloskatalogen.

och jag tror att tv4s ola wenström har groupies och att han får ligga rätt mycket. jag tror brudarna gillar honom. killen ser ut som en svärmorsdröm fast är nog en ulv i fårakläder..

niklas jihde får fan ta å klippa sig. bara för att han blev känd för sina coola frisyrer för 10 år sen så betyder det inte at det funkar med vad fan som helst. att peta på en gammal mopp som han tjackat på Rusta och kalla det för frisyr går inte när det är 2008. det ser FÖRJÄVLIGT UT!!
excuse my french...

jag tror inte att tjeckies jan koller har lika många groupies som ola wenström. han ser ut att komma direkt från ett kapitel i "grottbjörnens folk". jag skulle definitivt inte banga att ta en lång omväg om jag råkade möta honom i en mörk gränd en sen natt
nånstans i suspekta kvarter.

: