nationell bloggträff med blondinbella

läste på min modebloggarkollegas (blondinbella) blogg att hon kanske ska anordna ytterligare en nationell bloggträff i höst.
det tycker jag är ett fantastiskt initiativ. jag måste se till att jag kan deltaga och suga åt mig all erfarenhete som nationens bloggare har att ge. det här får absolut inte missas!
kruxet är att det bara ska vara ca 100 utvalda bloggare som får vara med. men jag antar att jag nu har gjort mig ett så stort namn i bloggarsverige att jag är en solklar deltagare!
annars måste jag inleda en massiv bloggarbeef med blondinbella. och jag svär len, ingen vill beefa med mig!

förra gången som bloggträffen anordnades så talades det om grejer som "hur man får sin blogg stor, hur man tjänar pengar och hur man tar emot kritik". jag känner väl att min blogg redan är stor och kritik förtjänar jag inte eftersom jag e grym och alla gillar mig helt förbehållslöst. däremot så vill jag veta hur fan jag tjänar stash och håvar in lite plata på skiten. jag tycker definitivt att jag är underbetald i bloggvärlden.

read more about it:
http://www.blondinbella.se/2008/june/nationell-bloggtraff-i-host.aspx

1 :

Digidiva

Du skulle ju dessutom vara den enda som representerar: killsläktet, programmerar-släktet och madagask-släktet. Allt detta i en och samma person! Japp, du borde definitivt vara tillräckligt kvalificerad för att ges behörighet till detta fantastiska event!