stön, måndag

ja..nu e helgen slut.
bra det. ska aldrig mer dricka drycker starkare än folkbärs.
kanske konsumcider blir min nya dryck.

jag minns att jag garvade stort åt david när vi åkte hem från cypern en gång i tiden. han fick stoppa transferbussen när vi skulle åka till flygplatsen för att han ville tala med sin vän ulrik.
jag råkade ut för nåt liknande. jag slapp dock tala med ulrik. det räckte att hoppa trycka på stoppknappen och gå av bussen. men mitt minne verkar tydligen vara lite kass dessutom. jag som inte kunde åka buss mer än fem minuter utan att bli åksjuk när jag var liten borde ha lärt mig att åtminstone sitta i färdriktningen om man inte mår helt hundra. men nejdå...
dumkopf
eller så har jag lite alzheimers. jag har läst nånstans att risken att drabbas ökar rätt radikalt när man blir över 25. så då e jag i riskzonen...ja..jag har nog alzheimers, litegrann iaf

: