lite mer avancerat recept från tess

jag skrev ett inlägg en gång om ett recept som jag hittat på bloggen omtess.se som jag i sedvanlig anda dissade och förlöjligade rätt hårt. detta eftersom huvudingrediensen i soppan var färdiglagad soppa. fattar ni? en soppa som är gjord på soppa??! en annan ingrediens var även kokt potatis.
jaja..fick en kommentar från ägaren av bloggen, dvs tess själv. hon va snäll och trevlig.
jag kollade därför upp om hon bättrat sig på receptfronten. det hade hon faktiskt!
kolla tex detta recept på ljummen potatissallad
numera står det faktiskt inte kokt potatis som ingrediens utan bara potatis och det ingår inte nån köpt potatissallad i själva salladen.
detta anser jag vara ett stort steg framåt. jag godkänner härmed receptets utförande och applåderar den allmänna förbättringen. om det sen beror på mig eller ej låter vi vara osagt.

: