bloggish torkish

så, återigen är det bloggtorka
jag har inga uppslag till att klutta lite kass text här på min kassa blogg.
och jag fattar inte varför. jag kunde ju ha bloggat om att stan nu är full av fula turister i fula träningsoveraller. jag krockade med en ful turist i morse uppe vid slussen. de var en ful tant som såg ut att ha blöja på sig som tvärnitade och plockade fram en karta. jag hade bråttom till jobbet. det är fan inte okej att bara tvärnita när man går. går man så går man tammefan i den takt man hade ställt in och sen håller man den takten fram tills man kommer fram till ett rödljus eller tills det blir nån sorts trafikstockning eller annat synligt hinder.

jag kunde även bloggat om SL-bussen som jag fick syn på efter krocken med den fula tanten. det var en SLbuss med en chaffis i ful turban som råkat köra in i fel körfält och därför fick backa sin fula buss här ute på skeppsbron.

eller så kunde jag bloggat om när jag fick sitta ute hos Max Matthiesen i 300 timmar å snacka pensionsförsäkring, sjukförsäkring, PPM, fondförsäkring, fondsparande, livförsäkring å hejfadderittan tills mina öron blödde. snubben hade så intensiva ögon så man kunde inte glo han i fejjan utan att tro att han ville leka arga leken. men jag e inte den som e den så jag stirrade tillbaka lika intensivt. då fegade han ur å skrev ut nåt papper å lämnade rummet. det gjorde han förresten flera gånger. han va nog feg. jag e modig och tuff. och jag vetefan vad jag ska blogga om.

:

yoakeem

Du, tuff? Du tackar ju nej till att dricka bira bara för att du ska polera spoilern på bilen. Är det tufft?

YoNaZ

När ska vi leka krog-kurrgömma igen? Någon gång ska du väl hitta oss! *asg*

poobla

Hur kan det vara torka på din blogg när det pågår ett fotbolls-EM (ja det gör ju faktiskt det fortfarande) där enbart spelarnamnen är värda ett inlägg från höger. Om det bara hängt på spelarnamn så hade Turkarna såklart redan på förhand vunnit EM. Tyvärr är han som alltid får betala krognotan inte längre med i landslaget (Alpay), men vad sägs om Bastürk, Gökhan, Kazim Kazim?

rewdboy

peter: jaja. men bloggish torkish betyder att inte ens roliga turkiska namn inspirerar mig till roliga blogginlägg