bloggrecept i den högre skolan

sitter å slösurfar lite. det är kul att surfa, följa länkar på de sidor man är på och till slut hittar man alltid nåt skoj.

var inne på blondinbellas blogg. fattar fortfarande inte vad det är på sidan som drar så sjukt mycket folk. whateva...från den bloggen hamnade jag sen på metro.se där de va en artikel om blondinbella vs kenza. kenza är nån annan fjortisbrud som har nån poppis blogg med typ 80.000 besökare i veckan (personligen har jag nog inte haft 80 besökare totalt under hela min livstid men det är en annan femma).

jaja...de va tydligen bittra bloggrivaler. men jag va ju tvungen att glo på kenzas blogg. den va typ bara reklam på. fantastiskt...

jaja..återgick till att gå igenom lite kommentarer på blondinbellas blogg för att se vad hennes besökare tykcte och tänkte och hittade då lite länkar till antibella bloggar. surfade in där å hittade en länk till bloggen omtess.se.
tess verkar vara en riktigt skärpt liten snärta som bloggar om lite allt möjligt. ja..som alla vi andra loosers som bloggar.
vad jag vergkligen gick igång på på hennes blogg var iallafall att hon hade satt ut ett riktigt mysigt och avancerat recept på nån slags thaisoppa:

1 förpackning Keldaa Thaisoppa
1 kokt potatis i tärningar
50 g. skivade champinjoner
100 g. kräftstjärtar eller räkor

Hetta upp soppan tillsammans med poatis och svamp. Lägg ner skaldjuren så att dom får bli varma eller trä på dom på små spett och servera dom kalla till soppan.

fattar ni vad grymt!!?
hon har skrivit recept på en jävla soppa som ju redan är färdig??
va? det börjar ju med ingrediensen "1 förpackning kelda thaisoppa"!!
vaffan?
och sen: 1 kokt potatis i tärningar?
nänujä..! när hon nu ändå har ansträngt sig till det yttersta för att leverera en sån här avancerad kulinarisk läckerhet så kunde hon väl ändå ha tagit sig besväret att skriva hur man kokar den här kokta potatisen eller vad tycker ni? och inte skriver hon hur stora tärningarna är?
man kan ju faktiskt bli aningen förvirrad här och då kanske soppan blir helt förstörd och man måste börja om från början. det vore ju lite jobbigt att behöva införskaffa de avancerade ingredienserna igen....1 påse kelda thaisoppa och den kokta potatisen. jag antar att det borde gå att köpa en tärnad kokt potatis på ica eller coop. kelda thaisoppa kanske man hittar på import på ebay.
nåväl..receptet innehåller två ingredienser till, skivade champinjoner (hur tjocka skivor snackar vi om här egentligen?) och sen den svåraste ingrediensen av alla:
100g kräftstjärtar eller räkor.
den med svagt hjärta och beslutsångest kan nu börja svikta i sinnet och känna att det här är far too advanced för att genomföras av en lekman. varför inte bara skriva 100g skalade räkor på burk. kräftstjärtar är lite för lyxigt för den här anrättningen och genom att ge endast ett val så förenklar man receptet så att fler klarar av att tillaga anrättningen. för det måste väl vara lite av målet när man lägger ut recept på sin blogg, att folk tar till sig innehållet..

:

yoakeem

HAHAHAHA. Matlagning på hög nivå. Hon kanske borde öppna restaurang. Kelda thaisoppa är dessutom färdig i tetra. Alltså behöver hon inte ens blanda soppapulver med vatten.

rewdboy

det kanske är skitsvårt att öppna tetran...vem vet?

Anonym

hej rewdboy omTess här. Jag måste tacka för asgarvet du gav mig hahaha :) Det är en skön blogg du ligger inne med......