arbetsmoralen e fett låg nu

idag vill jag inte jobba. det verkar jobbigt att jobba. ingen inspiration för fem öre.
men jag vet inte vad jag ska göra istället så jag bloggar väl lite.
har har 25.000 kr i min väska i kontanter om nån vill veta. alltså 25 lax, 25 papp, 25 stora feta i rediga äkta papperskontanter, pengar, dollars, plata deg!

så om nån jävel vill robba mig så är det bara att komma. väskan ligger helt unprotected här bakom mig. men försöker ni nåt så räkna med mina capoeiraskills (japp, jag lärde mig capoeira av Eddy i Tekken på PS2) som kommer fetta ner era små töntiga kroppar. så helt unprotected är inte pengarna ändå.

jag tänkte senare idag gå ut i gamla stan med kontanerna nerstoppade i bakfickan och se hur länge de dröjer innan jag stöter på en ficktjyv som försöker sno dom av mig så att jag sen helt lagligt kan våldföra mig på honom genom att åberopa självförsvar.
det är alltså idén för dagen..

eller så är det så att jag bara ska gå raka vägen till banken och sätta in dom. men det låter ruggigt tråkigt. våldföra sig på ficktjyvar låter grymt mycket mer skoj. man får väl hoppas att nån försöker sno pengarna när jag är på väg till banken dårå. så att jag kan testa mina capoeiraskills där och då

:

yoakeem

Du borde ta en titt i din väska...

rewdboy

haha. den gick jag inte på!
jag hade ju med mig väskan ut på lunchen. så varför skulle jag tror att de hänt nåt med den då?

yoakeem

Jag har fått info om att det fattas ett par lappar.

Digidiva

askkoppar,gafflar, knivar, saltkar, pepparkar och oogly ljusstakar som väger flera kilo lägger du ner i min väska. Kan du inte lägga ner 11-12 tusingfluringar i min väska? Bara för omväxlings skull så där.

rewdboy

allsångs-kräjzee:glöm! din väska kommer fyllas med allt annat än stålars.

Digidiva

ujujuj! *note-to-self* ...sluta använda väska...