att googla eller inte googla är frågan

fick en kul länk av dr kraft.
det var om en läkare som tydligen inte kunde sitt jobb så bra. en fader hade tagit med sin son till doktorn för att undersöka sonens problem med pillefjongen.
då tog läkaren fram datorn och googlade och sökte på wikipedia efter lämpliga behandlingsmetoder. det kan kanske upplevas som aningens otryggt av patienterna om läkarna börja använda wikipedia och google som källa för behandlingsmetoder. speciellt då vem som helst kan kleta ner vad som helst på wikipedia. vad händer härnäst? dom surfar in på flashbacks forum?

den här specifika medicinmannen kan man ju misstänka ha slaggat sig genom läkarutbildningen. det känns faktiskt inte helt stabilt.

men, om man vänder på det. jag är systemutvecklare. jag googlar hela dagarna. det känns ibland som att det är mitt jobb. jag googlar efter trevliga lösningar och bra kod som man sen hittar på en massa forum och andra suspekta sajter. utan google vetefan hur jag skulle klara mig. tänk om mina kunder visste det. eller..det gör dom säkert. men ja..alltså, kan jag googla kan väl medicinmannen googla lite eller? är det så farligt? han kanske inte visste vilken salva som skulle strykas på för att bedöva lillgrabbens dolme. och istället för att slamdunka upp läkarbiblen så googlade han lite snabbt. bättre det än att han chansade, eller hur?

läs hela artikeln här på expressen.se
dock så tar jag hela den här historien med en nypa salt. expressen, den tidningen är ren och skär crap. med deras trackrecord så antar jag att hälften av deras storys är fejkade och påhittade eller så har de rippat dom från nån tysk skandalblaska eller det aningens mysko magazinet "en ding ding värld". i bästa fall så är artiklarna bara recyclade från förr..så ta detta med en stor nypa salt

: