sämsta fiskelyckan i sverige

fan va jag har sämst fiskelycka i sverige!

var iväg idag å tänkte dra upp ett par feta gäddor.
tog min låda och två av mina spön.
ett jerkspö och ett vanligt spinnspö.
satte mig i bettan å trampade plattan i botten mot muskö.
där så började jag kasta lite med mitt spinnspö. testade lite spinnare, wobbler, spinnare igen, kastade längs med vassen, solfjäder, längs med stranden.
det enda jag fick var en jävla massa tång och sjögräs.
jaja...jag byter väl till jerkbait. har varit lite neggo mot det eftersom jag får lintrassen hela jävla tiden. men spö+rulle kostade ju fan 2000 spänn så jag måste ju testa.
märker att jag bara har 3 jerkbeten kvar. just fan...det gick ju åt några i höstas. aja..får väl köra på dom då.

såja, efter två kast så fastnar betet i nån jävla stock 2 meter från där jag står. jag rycker och drar och rör mig till nya vinklar för att få loss skiten. jag drar rakt fram och tänker "linjäveln ska klara 23 kilo så den borde fan lossna". fan heller...sitter som berget. rycker till hårt som fan och linan går av. BAJS! det var ett bete för 160 spänn samt en tafs för typ 20 spänn som gick där!

jaha...drar på ny jävla tafs med den hemliga knuten och fram med mina sunkigaste jerkbeten. då ser jag idioten som fiskar på andra sidan kanalen få en gädda!! VAD FAN!?? varför fick han gädda? jag då?

jaha...då tänker jag att de finns ju fisk iallaflall...men dom gillar ttydlige inte mina drag.

till slut så packar jag ihop och byter ställe.
där så står det 3 ryssar som vanligt. ryssar ska alltid fiska. verkar vara nationalsporten i ryssland. det roliga är att de här 3 ryssarna inte kan kasta. vartannat kast landar typ 2 meter ifrån dom. jag kastar lite sen måset jag gå därifrån för att inte garva ihjäl mig. snubbarna kan verkligen inte hantera rullen och deras kast landar lite här och var. sjukt roligt.

byter ställe igen, men bara ca 100 meter. efter 3-4 kast så är det en liten trött gädda som följer mitt drag hela vägen in. men inte fan vill han äta...

10 kast senare så får jag tång på draget. medans jag rensar skräpet från krokarna så plaskar det FETT 3-4 meter framför mig. en gädda...VAD FAN! jag får panik och kastar ut igen. jag vill ha fiskjäveln. men inte fan får jag nån fisk.

som vanligt...bättre lycka nästa gång...

:

Anonym

Jag skrattade förra sommaren åt en kär vänn som fiskade vi hadde nästan låst in oss i stugan ( Myggen )och tittade ibland ut vi hadde så kul varför sitter han där utanför med båten ? han får väll alldrig nån fisk ... Vi fick ändra oss när han kom tillbaks med 28 aborrar som vi åt i flera dar framåt ...

Anonym

Fiskar har också känslor och kan känna smärta.

rewdboy

ja..det vet jag
det va nog därför jag inte drog upp nån fisk i helgen...

Digidiva

Jag har nästan fiskat en gång. jag stod och höll i ett metspö och sen kastade nån till mig en burk med levande mask och sa att jag skulle "agna". Det betyder alltså att man ska genomborra masken med metspökroken. Då började jag må illa. Så jag fick gå och lägga mig i stugan och hyperventilera istället.

rewdboy

fiska med räkor eller kasta med drag istället. då slipper du den äckliga masken