dags att handla lite nya kläder

inser nu att för att kunna upprätthålla modegraden på den här bloggen så måste jag nog handla lite nya kläder. eller skor. eller iallafall en handväska eller nåt litet örhänge eller vad fan som helst.
problemet är att mina shoppingvanor inte funkar som kenzas eller blondinbellas.

jag shoppar en jävla massa grejer en månad för att sen inte handla nåt alls på ett par månader. på sin höjd lite kallingar och fempack strumpor nånstans.
men alla andra (läs: tjejer) shoppar ju tydligen ca 2-3 ggr om dan. det funkar inte för mig. för det första så genererar denna blogg waaay för lite stålar och för det andra så skulle jag inte hinna hänga så mycket på topshop och H&M.

jag upptäckte i morse att jag har ett par oanävnda dieseljeans i lådan hemma. prislappen sitter fortfarande kvar. hajja? de e för att jag sist köpte 3 par jeans och månaden innan hade jag åxå köpt jeans. alltså 4 par jeans på kort tid. och jag hade ju redan 2 par jeans och inte fan använder jag alla på en gång. eller...jag trodde säkert att jag skulle det men det blir liksom att man får ett par favoriter å då använder man bara dom. så nu har jag alltså ett par oanvända jeans i lådan.
men de blir ju precis som att man har shoppat...fast utan att göra av med pengar?

fyfan va coolt egentligen..

: