nu blir jag riktigt förbannad (läs avundsjuk)

fick en länk av poobla.
en sån där länk som gör mig förbannad.
förbannad över att inte JAG är rik som ett troll och får bo i ett lyxigt hus med panoramavy över mexikanska golfen och pool där det badar nakna brudar hela dagarna samt en learjet i garaget.
förbannad över att min lägenhet är mindre än alla garage som man ser i MTV cribs.

varför ska vissa människor i världen vara rika som troll och bada i denna lyx och få uppleva saker som enkla trälar som mig aldrig får uppleva. vissa människor behöver aldrig masa sina tjocka kroppar till willys i länna och först behöva leta efter en tia eller femma att stoppa i kundvagnen för att sen leta extrapris-köttfärs från irland som är gjort på galna kossor.
nej dessa människor har aldrig hört talas om willys eller kundvagnar. de badar i jacuzzi, inte i vatten utan i kroppsvarm äkta yeti-mjölk med honung och nektarextrakt från orkidéer importerade från djungeln i guatemala. det är såna människor som har en pool med den här vyn:
skåda och bli förbannad

:

poobla

Du är ju så sjukt snabb, Toots! Se hur följsamt poolen går in i havet som går in i himlen.

Digidiva

För att kunna bo i detta hus finns det inte så borde nån av de här karriärvalen underlätta:

- bli rappare
- bli skådis. dock inte i sverige. här är lönen marginellt större än a-kassa.
- bli langare
- bli porrfilmsregissör
- eller se till att göra folk så beroende av sin blogg att de blir villiga att betala för att få del av ens tips och trix i livet.

Digidiva

skit i vad som står överst i mitt inlägg. jag vet inte heller vad jag menar. läs bara yrkesrekommendationerna:-D

Digidiva

jag måste blivit så undermedvetet avundsjuk så jag blev dyslektisk...:-D

Swedeheart

Jag jobbade på ett brollop dar bade poolen och vyn var i likhet med denna plus egen golfbana, och jag tankte om man bor så har måste man alltid vara lycklig! och om de inte ar lyckliga så ge mig huset for jag skulle tamejfan vara skitglad hela dagen lång om jag vaknade upp till detta varje dag!