flashe dansar häxdans

plats: istanbul
tid: väääääldigt sent (eller jäkligt tidigt, välj själva)

det här är så sjukt roligt. kolla in flashe när han dansar någon slags häxdans på hotellrummet när vi har afterparty efter en helkväll i istanbul. bra partystad för övrigt!


bakgrundsfakta
flashe är en kille, några år efter sina bästa år. han bor i katrineholm. han kör en ganska ful amerikansk bil som han är jättestolt över att den drar "bara strax över litern per mil". han har fraktat en hel lada från en inte ont anande bonde nånstans och ställd upp ladan på sin tomt i katrineholm. han byggde en pool förra sommaren (rätt snygg faktiskt) som läcker vatten redan första säsongen. han tycker om att misshandla min mobil när han är onykter och slänger den gärna med full kraft ner i asfalten så att delarna flyger över halva norra stockholm. trots detta är flashe en riktigt trevlig snubbe som dock gärna i tid och otid gärna drar upp tröjan till brösthöjd ungefär för att lattja med sin degiga mage och visa alla detta.

tänk på att flashe inte blir utläppt helt frigående från sin lada i trädgårn så ofta, när ni nu får se ovan beskrivna man dansa häxdans i denna exklusiva videofilm

:

Digidiva

Det där är ju "pumpa cykeln" från Leroys lätta moves!!!! Kolla in länken, här finns även "tjernobylbarnet" och "tvätta tvätten" för att nämna några moves för alla ravers där ute!!

http://www.youtube.com/watch?v=yrctMvIWpG0

rewdboy

jo, leroy känner jag till. men jag vill påstå att flashe här inte riktigt pumpar cykel. det är aningens skillnad på leroys och flashes framförande skulle iaf jag påstå