blondinrudde vs blondinbella

jag har ju som en del av er säkert har läst bestämt mig att ta upp kampen med blondinbella och kenza om vem som egentligen härskar här i bloggarvärlden. vi bloggare fajtas ju om ett begränsat antal läsare vilka utgör en kräsen och krävande publik. och uppe på bloggtoppen så blåser det riktigt hårda vindar. man måste hela tiden vara skärpt och leverera blogginlägg på löpande band. och det kan inte vara vilka blogginlägg som helst utan det måste vara personligt, intressant, kvalitativt och läsaren måste känna sig berörd. inget skräp, för annars finns det otaliga bloggare därute som bara väntar på att hugga tag i läsaren med deras klåfingriga små nävar och vi vet ju att bloggläsare är otrogna hundar som sticker iväg så fort någon annan viftar med ett lite godare hundben.

så det gäller att inte släppa till minsta lucka whatsoever i alla lägen.
och för att tala samma språk som min gamla fotbollstränare så måste jag "korta ner steglängden nuförfan och kliv in i bollbanan".

jag har således helt sonika kortat ner min steglängd betydligt och helt utan rädsla klivit in i bollbanan. jag kommer nu blotta mig totalt för er mina kära läsare.
jag ger er en bild från min period som långhårig blondin! detta var faktiskt taget långt innan jag kom i kontakt med den här tuffa och hårda bloggfajtarvärlden. visst, jag hade ju ett hum om vad en blogg var men jag hade aldrig hört talas om blondinbella eller kenza. men tydligen så var jag redan då i färd med att ta upp kampen med blondinbella genom att faktiskt ta efter hennes frisyr och hårfärg.

och hela tiden var jag helt omedveten om vad som försiggick däruppe i skallen!
det är fantastiskt vad den mänskliga hjärnan - cerebrum - är kapabel till.

: