en typisk rewdboyoutfit

här kan man se mig i en outfit tagen i kungsbacka från förra året. jag är lagom klädd för säsongen i en dunväst som jag köpt på ullared. faktiskt sant. köpte den för att ha när jag är ute å fiskar, men den passar fint i trädgården åxå. under den har jag på mig en dcate WCT jacka. och under den så är det en t-shirt av okänt märke. det är ganska uppenbart svårt att avgöra vare sig färg eller märke på tröjan i detta fall. jag har ju för tusan dragkedjan uppdragen till pannan här.

på benen så har jag på mig ett par grymt sköna tommy hilfiger-jeans. det är nog tammefan de bästa jeansköp jag nånsin gjort. sitter heeeeeeeelt perfa.
och det ballaste är att jag köpte dom på denim for girls. blev faktiskt aningens konfunderad när de sålde killjeans (eller säger man herrjeans) på denim for girls. det låter ju lite som att det är en tjejaffär. eller hur?
whateva...jag testade och de satt perfa så jag slog till. 1200 platas fattigare men ett par fett sköna brax rikare stegade jag ut därifrån.

fett soft alltså jao!

jaja...vad har jag för sulor då?
jodå..dra mig baklänges! är det inte ett par adidas? ni blev kanske lite förvånade där? röda/vita rejsingdojjor. iallafall, det är iaf mina favvispjuck just nu.

jag har inget bälte på mig..så därför har jag händerna i fickorna så brallorna inte ska ramla ner. eller så fryser jag. vem vet. det spelar ingen roll tycker jag.

:

Anonym

Rudde, nu är jag din pimp och lämnar ut din adress till alla. Den här länken är ett måste för dig!
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2097315.ab

poobla

Varför får inte jag rida när Ullared?

rewdboy

om du e min pimp så måste jag vara din hoe!

jösses