mode: gummistövlar

i mitt strävande efter att göra sveriges bästa modeblogg så researchar jag en hel del. surfar in på manolo.se som är en mode och stilblogg för män. de har som alla andra såna här sajter en sida där läsarna kan skicka in frågor som sen besvaras av nån duktig hustomte - Fråga Manolo.
här är en fråga som nån har skickat in

Hej, Kom för ett par dagar sedan på att jag behöver ett par gummistövlar. Är ju både praktiskt och kan förhoppningsvis också vara ganska snyggt. Mina efterforskningar har dock inte uppbringat så mycket av värde, så jag tänkte att detta är ju ett ypperligt tillfälle att fråga Manolo. Det jag letar efter är ett par färgglada stövlar; Den bild jag har i huvudet är något i stil med Paul Smiths logga, härligt färggrant i alla fall. Vore trevligt om ni har några tips att dela med er av! /Erik


va? nån har helt seriöst skickat in en fråga om vilka gummistövlar han ska tjacka? är folk så här veligt om nåt så jävla mossigt som gummistövlar? är folk så rädda för att råka tjacka ett par gummistövlar av "fel" modell, märke eller design att de måste skicka insändare till en blogg? va? VA? vi snackar ju för höge farao om gummistövlar här! jag blir mörkish räddish!

:

Anonym

Säger mannen som ville köpa ett "designat" våffeljärn i rostfritt, hahahahaha

rewdboy

nänänä!
inte designat..
men dom där vita plastvåffeljärnen e ju apugly ju!

men jag har inte köpt nåt våffeljärn än. det kommer. och då bloggar jag om det

Anonym

Rudde kolla obhnordicas serie chilli, jag döööör va fult. Snälla köp det!

rewdboy

den serien e väl helt ok. den röda va?

men passar inte hemma hos mig dock. jag e modemedveten nu och den röda funkar inte i mitt kök