fan, ser ut som en svart bobby ewing

ja..de e sant alltså. har inte klippt mig på 5-6 veckor. mitt barr ser för tääskigt ut alltså. har värsta bobby ewing-burret. mitt barr blir jäkligt snabbt burrigt när det väl har börjat bli för långt.
måste se till att pallar mig till min frisör i haninge. de e nån ryss eller alban som tar 150 spänn för en klippning. mer pröjsar jag fan inte.

men nu när jag har börjat modeblogga så kanske ajg ska fundera på att byta frisör. typ till nån toni & guy-liknande tomtar som kan få mig att se riktigt gay och modemedveten ut. men längden på mitt barr förstör effektigt rätt många frisyrer. jag kan inte ha längre hår än typ 3 centimeter. sen blir det helt sjukt vad jag blir lik en svart variant av mr bobby ewing från vår allas favoritsåpa dallas.

1 :

Digidiva

Hahahaha!Om du vill förnya dig så börjar det ju bli vår, vilket väl betyder att det är dax för det årliga hårfärgsbytet. Behöver ju inte vara blont. Jag tror du skulle se rätt gla´ och gay ut i rött hår t.ex.