ang att pejvan våldgästade peter och susanne i lördags

jag å anna va ute i lördags å gamade käk med micke å terese. sen mötte vi upp sporty-spice (även känd som anna. fast inte min anna...) på "och himlen därtill" i gamla skatteskrapan. vi tog 2 drinkar sen gick vi ner till betydligt trevligare och framför allt billigare imperiet 24 våningar nedanför. precis när jag ska gå in genom dörren till imperiet mötte vi kräjzee och hennes polare fanny. det var trevligt. tog ett par öl och drinkar och surrade skit.

men vi stannade inte där hela natten och sa hejdå till kräjzee och fanny efter ett tag. men tydligen så gick fanny å kräjzee vidare till petsounds. det ligger på skånegatan. inte alls långt därifrån bor mina fd jobbkamrater poobla och sussigull (peter och susanne). därför bestämde sig kräjzee och fanny för att hälsa på dom. mitt i natten. susigull och poobla har typ 7 barn. varav 2 tvillingar som fortfarande går i blöjor.
jag frågade susigull om hur detta på ICQ


[14:50] rewdboy: läste pejvans blogg att ni blev våldgästade av henne
[14:50] rewdboy: i lördags...
[14:50] rewdboy: tur att jag redan gått hem...jag mötte henne på imperiet..
[14:50] rewdboy: annars hade väl jag åxå hängt på hem till er
[14:50] rewdboy: :-)
[14:51] sussigull: ja det var tur, Fanny höll på att ruttna över att dom aldrig ville gå... ;-)

: