min blogg ska bli större än blondinbellas

japp..så är det. jag kommer att bli stor. större än schulman och större än blondinbella.

för att uppnå mitt mål så har jag lagt upp en strategi som för närvarande är ganska hemlig. jag får avslöja detaljerna lite pö om pö så att säga...

ok..första steget är att börja modeblogga. så från och med nu så kommer jag att blogga om mode.

jaha, hur börjar man det här då?
idag har jag på mig en FCUK tisha. den är vit med bokstäverna FCUK på. ganska oväntat. jag gillar FCUK. de har sjyssta tishor och skjortor.
på fötterna så har jag på mig ett par gröna/vita adidaspjuck i porsche-serien. fick dom i födelsedagspresent förra året. är grymt nöjd med dom men dom börjar bli aningen slitna och kan börja lukta lite dåligt när det e blött ute. måste få syrran att tjacka ett par nya dojjor åt mig. ett par vita adidas racing. fett snygga.

på benen har jag på mig vanliga blåjeans från jack'n'jones. sköna och de sitter uppe utan bälte till skillnad från de flesta andra jeans jag har.

mina kallingar är vita och köpta på khao san road i bangkok. calvin klein. de va nog inte äkta men är riktigt sköna ändå. strumporna köpte jag på HM, 3-pack. strumpor är nog det enda jag köper på HM. ok...det har hänt att jag tjackat kallingar på HM. men vaffan...det är bara strumpor som jag VILL köpa på HM. de har fan inga sjyssta kläder för snubbar. vore lättare om man va tjej. verkar finnas så mycket sjyssta tjejgrejer på HM. hatar HM. kan även hänga ihop med att när jag va liten så hade inte morsan råd att tjacka levi's åt mig. så jag fick ha sketna HM-jeans. rocky hette märket. dom sög fet getpung. satt helt jävla skevt å så va de så ooogly så man vågade inte gå till plugget. vaffan..jag va ju redan mobbad för jag va ytlänning och ful. åså skulle man ha på sig fula jeans åxå. snacka om att jag va utsatt.

har nu även taggat det här inlägget med mode. fler följer.
aahh...min storhetstid som bloggare är nu nära förestående.

:

yoakeem

Yeah! Äntligen en vettig modeblogg. Som jag har längtat. Nu måste jag genast dra iväg och köpa FCUK tisha och ett par via adidas racing. Kallingarna från Khao san Road får jag väl skippa eftersom det är lite långt att hinna dit på lunchrasten, men jag har några CK-kallingar i byrålådan så jag använder dem då. Tack Mr Fashion! ;)

rewdboy

allt för mina läsare vettu

Viktória Peričková

Jag fick min ex kärlekspartner att återvända till kärleken och lita på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv trodde jag aldrig att kärlekstrollformel kunde få tillbaka min ex älskare Mårtensson, tills min vän introducerade mig för den riktiga besvärjelsen, innan jag kontaktade några trollformler för att hjälpa mig men vet om de kunde hjälpa mig, vissa krävde de mer pengar tills Jag följer enkla instruktioner från den stora kärleksförtrollningen via hans personliga WhatsApp-nummer +12162022709, jag kunde kommunicera och ringa honom och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. Drigbinovia Vem som helst kan fortfarande få samma hjälp från honom idag för att återta förlorad kärlek eller återställa en trasig relation och frånskild partner kan återgå till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 3 dagar, min före detta älskare ringde mig på telefon för att be om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. du kan också nå hans e-post på doctorigbinovia93@gmail.com Tack till Drigbinovia för hans begåvade krafter tack för att du tog dig tid att läsa mitt vittnesbörd?