who da fuck stole my shrimps?

kvällsposten skriver om en snubbe som fått sju räkor stulna. alltså sju (7) räkor, såna som man krubbar upp. jag har fan alltid undrat hur hamnar sånt här i tidningen?
nyheten hamnade ju på tidningen på nåt sätt.
om jag spekulerar lite fritt så finns det för mig bara två möjligheter i ett dylikt fall:
1: en prao på tidningen ringer alla i telefonkatalogen och frågar om de har nåt intressant att berätta som han kan publicera i tidningen som en nyhet. det fanns bara en som hade en bra nyhet och det var en farbror i gangstaorten kävlinge vars kvällsföda hade blivit stulen.
2: en farbror i den farliga gangstaorten kävlinge fick sina sju räkor stulna ringde in och sa "hjälp! mina räkor är stulna, kan ni hjälpa mig genom att skriva om det i tidningen? jag svär alltså, jag owe you one om ni fixar det här"

båda är lika osannolika i mina öron. jag får inte ihop det här. hur fasen hamnar sånt i tidningen?? det är en gåta lika stor som...eh....ja..typ lika stor som jay lenos haka


http://www.kvp.se/nyheter/1.1085333/sju-rakor-stulna-i-kavlinge

nedan kan ni se en bild på en kusin till de stulna föremålen

: