en degig röv i ansiktet

var på AIK-kalmar på råsunda idag. var lite sen för jag kom direkt från säsongens sista innebandymatch. vi spelade mot fullersta i huddinge. iallafall så stressade jag som en get för att hinna till råsunda till matchstart. det gick väl sådär kan jag säga..kom 12 minuter efter att domarn blåst igång matchen. mina 3 polar som jag skulle gå på matchen med var väl halvglada eftersom jag hade biljetterna. de fick alltså vänta utanför medans jag satt och såsade i tunnelbanan. jaja..de kostar att ligga på topp.

när jag väl kom fram till solna så är det en av sveriges längsta rulltrappar som man måste åka för att komma upp i dagsljuset. och med min grymma flax så fick jag sveriges degigaste röv framför mig i rulltrappan. den va så sjukt degig så jag var tvungen att filma den.
och den här degiga röven var jag alltså tvungen att flukta på heeeela vägen upp i sveriges längsta jäkla rulltrappa. usch...
tyvärr ser man inte riktigt degigheten här i filmen så bra. och det roliga var att hans hamster eller katt troligtvis hade dött rätt nyligen. han hade nämligen hissat brallorna på halv stång. det ser så sjukt roligt ut när folk har för korta brallor alltså..

:

yoakeem

Du är fan en AssMan. That's fo' sure!

rewdboy

jao! jag gillar helt enkelt inte ett degigt arslet i fejjen när jag åker rulltrapa