Thailand är nära nu

nu är det bara 5 dagar kvar tills jag och min darling drar till thailand i tre (3) veckor!!

de ska bli så jävla skönt!
sitter och längtar tills när jag ligger på playan med mina färgglada badshorts, med en piña colada i näven och tänker på er som knallar omkring i här hemma i sverige med en massa iskallt regn som piskar er i ansiktet när ni går iväg i värsta julruschen för att köpa en patetisk lunch bestående av överkokta stuvade makaroner och kass falukorv som ni sen försöker avnjuta medans ni intalar er själva att det är skitgott i något slitet gammalt personalkök med lysrörsbelysningen på full effekt som gör era bleka ansikten ännu blekare så att chefen (när han kommer in för att se vad hans lata personal egentligen käkar som gör att hela lokalen stinker gammal ost) hoppar till av skräck och avlider av sviterna eftersom han tror det sitter en skock spöken i köket och äter med företagets surt förvärvade IKEAbestick.

så jävla skönt säger jag bara...HAHAHA!

: