nobelfest, yay

igår var det nobelfest. fantastiskt. TV sände typ en miljon timmar från ett rum där det satt en skock människor och käkade. visst. nobelfesten är kanske fin reklam för sverige och vi syns internationellt.

men allt de här jiddret om silvias klänningar får mig att kräkas gul vattning sur spya som bränner i min hals. varenda tidning idag har satt betyg på silvias klänning och ALLA ger henne typ 5 plus, 5 globar, 5 getingar etc. varför? hon ser ut som en gammal ful skagga i den där konstiga grejen. ser ut som att hon satt på sig en röd säck. men om jag inte minns fel så får hon ju högsta betyg varje år. hur kan jag veta det då undrar ni säkert. well..det är svårare att INTE veta vad hon fick för betyg på klänningen än att faktiskt veta. det står nämligen på varenda löpsedel och förstasidan på varenda tidning och det kommer att snackas om det på nyheterna ikväll. de går absolut inte att missa.

jag förstår inte att det kan vara så sjukt viktigt vad silvia har på sig för klänning och om hon har följt rådande trender när det gäller skärningen på bla bla bla att varenda blaska från typ Mitt i Haninge till DN måste sätta poäng och ägna flera sidor åt saken. kan nån förklara.

vad som är mer intressant är då den lilla notis jag läste om en snubbe som varje år försöker planka in på nobelfesten. han lyckades tydliegn i åratt komma in oinbjuden. det vara bara en liten notis om detta i metro eller city idag. det är ju lite skumt. här har vi alltså en snubbe som bara genom att ta på sig frack kom in på en fest och minglade med världens ledande forskare och lite andra viktigt folk helt utan problem.

weird it is

1 :

Anonym

Konstigt att inte drevet gräver mer i detta. Borde stå på varje löp i hela världen.
Det är väl själklart att SÄPO försöker mörka en av de största blundrarna genom tiderna, den otroligt pinsamma och påtagliga inkompetens SÄPO visat öppet för hela världen...att det bara är att ta på sig en frack och knalla in bland skyddsobjekt -helt enkelt. Det finns ju inga ord för hur fantastiskt inkompetent det är. Finns helt enkelt inga bortförklaringar. Som taget ur en Åsa-Nisse film, i Sverige, år 2007! Ojojojoj....

Micke G.