SM i dum i huvvet på TV3

på trean igår så såg jag ett av dom mest fascinerande TV-programmen som går just nu. Lyxfällan heter det och handlar om två snubbar som hjälper familjer att sanera sin ekonomi.

det som är fascinerande med det här programmet är att fastän det är värsta mögiga förnedringsteven så sitter man klistrad framför det. grejen är den att 99% av dom som är med är såna jubelidioter att man bara blir helt jävla mållös. jag kommer på mig själv med att undra om dom som är med har gått ut grundskolan eller ens tredje klass i lågstadiet. fick dom lära sig multiplikationstabellen eller ens att 1+1 = 2?

igår så var det med ett ungt par som var typ 22 bast. deras problem var att de hade ca 40 lån/krediter och 2 bilar och en dyr lägenhet och en katt och en hund. vad de inte riktigt greppade att allt detta kostade pengar, stash, stålar, plata, diineros, dollars, kronor, deg you name it. om saker kostar så måste man ha någon som helst täckning föd detta.

sen så kliver tv3s 2 snubbar in och ska hjälpa dom här två ynglen att sanera sin ekonomi. de får sälja alla sina möbler i vardagsrummet och platta TVn och stereon etc för ynka 12 papp. sen har de inget kvar i vardagsrummet. (fattar helt ärligt inte vad de skulle kränga soffan för, man behöver ju nåt att sitta på iaf)

men hur som helst. för att göra en lång story kort så kommer de fram till att de inte kan behålla deras crib för den e för dyr. så TV3 skakar fram en mindre och billigare.

då börjar spektaklet!
dom här två som grodynglena börjar störtböla för att den e "för liten", "har bara två fönster" och de kan inte vara i fred i lägenheten för den e så liten!!!

VAD FAN I HELA HELVETE! var glad för att du inte går i typ personlig konkurs och blir hemlös din otacksamma lilla skit. om du hade lärt dig räkna när du gick i skolan så hade du för bövelen sluppit det här. då hade du lärt dig att inte köpa 2 bilar, en platt TV, dina husdjur och alla dina möbler på kredit. du hade inte haft en apdyr lägenhet men en lön som inte täcker hälften av vad detta kostar. du hade lärt dig att man får finna sig i att inte skaffa grejer man inte har råd med.

*doh*

: