jag är den normalaste snubben på hela planeten!

jag tycker att jag är en bra snubbe. vissa säger att jag är en kul snubbe. vissa säger att jag är lite konstig. jag anser att jag är rätt kul. jag anser dock inte att jag är konstig. faktum är att jag tvärtom tycker att typ ALLA andra är konstiga. folk släpper inte fram sina riktiga jag. som blatte och inte född i sverige så märker jag rätt lätt att svenskar är väldigt stöpta och hämmade. det gäller det mesta. tex mat...svennar kan inte äta kyckling!! ni vågar inte äta kyckling med fingrarna. vad FAN är det för fel på er? om det gick så skulle svenskar säkert krubba räkor (oskalade räkor) med kniv och gaffel. det är dock lite svårt i nuläget, men om nån kommer på ett sätt att skala räkor vid matbordet på nåt magiskt sätt så att man kunde käka dom men slapp röra dom med fingrarna så skulle det vara en svensk som uppfann den mojängen...jag är helt övertygad om det!

idag blev jag än mer övertygad när en tjej (vi kan kalla henne yo-hanna) käkade äpple (självklart var äpplet skalat) med kniv eftersom det var äckligt att köra upp äpplet i ansiktet när man åt det. helt normal åsikt...

men jämfört men den här snubben: http://www.expressen.se/1.466707 så är väl svenskar helt normala. killen har nog tyvärr visat sig släppa fram lite för mycket av sitt riktiga jag. men helt vetenskapligt så visar killar som han att jag är nog normalast i världen!!

: