Ska inte transor va glammiga?

jag bor i estocolmo. det är sveriges huvudstad. som i alla världens huvudstäder så dras det mycket mysko gente till huvudstaden. bland annat finnar, bögar, flator, en full argentinare (som drar maradonas namn i smutsen genom att bära hans landslagströja medans han står å vevar järnet med högernäven å gormar jibberish på vasagatan under rusningstrafik) och katrineholmspack som bygger lagård i sina trädgårdar.

men det är inte dom jag ska prata om nu. nu är det så att i den här stan så stryker det omkring en transa som är typ (jag svär till gud alltså) 210 cm lång och klädd som en uteliggare. varje dag så ser jag den här transan på väg till eller från jobbet. eh...ska inte transor vara glammiga??? den här transan är lätt allt annat än glammig kan jag säga..mer scary transa får man leta efter. inte ens när jag var i thailand så jag skummare transor! och då såg jag ändå en tysk farfar iklädd hawaiiskjorta, raffset och strutbehå på beachen en natt när jag va på väg hem till hotellet från discot "banana club" kl 5 på natten....vad har hänt med världen?? kan nån hjälpa den här transan in på rätt spår igen?

:

Digidiva

Men herregud vad det var på tiden att du började blogga! Och om ett så oerhört viktigt ämne också. Jag säger direkt: Joo, klart transor ska vara glammiga! Det är baske mig deras jobb. Den dag de är mer skrämmande än glammiga så ska man slita av dem peruk och pumps och be dem deltidsjobba under påskhelgen som alla andra otäcka häxor! Kan man inte glamma ska man stanna på blåkulla!´Nough said!

rewdboy

fo reel jao!