tveksam utsmyckning av kroppen (puff the magic dragon)

Ofta när folk tatuerar sig så gör dom det preis som alla andra med samma motiv och samma placering på kroppen. Det är rätt trist tycker jag. Kör ditt eget reace istället! Det går liksom mode i tatueringar. Det är ju jävligt sjukt om man tänker efter, eftersom tatueringen faktiskt sitter kvar där resten av livet. Modet ändras ju från år till år, men tatueringen sitter där den sitter.

Mall 1A ser ut ungefär såhär:
Tjejerna tatuerar in en fjäril i svanken, en delfin på axeln eller små fotspår på vristerna. Det är standard.
Killarna tatuerar in tribals på överarmen eller latinska ord på underarmen eller i nacken.

Sen finns det dom som skiter i rådande mode och kör off the beaten track. Den här liraren nedanför tex har smackat på med en käck stor fet grön färgklick på dasen. Han får 2+ för en lite vanligare nyans på det gröna och 10+ för placeringen av färgklicken.Han nöjde sig dock inte med den gröna dasen, han beslutade sig även för att köra genom en riktigt fin blank metallpinne i ollonet för att bryta av det gröna lite. Kanske skulle blivit lite väl grönt annars tänkte han.

Han slutade dock inte där. Veckan efter så drog han till med en ännu blaffigare blå greja på vänstra låret/höften också. Lite rosa klickar i det hela förhöjde den estetiska upplevelsen. Jag ger 8+ för färgvalet och 4+ för placeringen. Lite halvtrist på höften men det rosa var coolt som fan! Lite tjejigt men det här är helt klart en snubbe som skiter i gängse konventioner.Men "vad fan?" tänkte snubben. Jag gillar ju rött och gult åxå. Kan jag inte fetta på lite röda och gula pluppar på pungen tänkte han för sig själv. Efter att ha funderat ett tag så gick han således helt sonika till tatuerarfarbrorn och frågade "ey, tror du att du kan dutta på lite röda och gula kluttar på min pung?". "jovars" svarade tattuerarsnubben och penslade på lite röda och gula pluttar på hans mjuka lena pung. Och sen blev denna inte helt ortodoxa tattueringsskapelse färdig. Visst är den fin? I det här fallet så får han inte många poäng för färgval, 3+ men placeringen är helt klart en tia! Fatta vad folk kommer bli förvånade när han kör helikoptern på en efterfest och han flashar en rödgul pung!!!Förresten, undrar om han har visat sin morsa den där gubben som har har mitt i rektum....

: